Nyitó oldal
Bemutatkozás
Befektetői ajánlatok
Ingatlan ajánlataink
Ingatlan értékbecslések
Követelés kezelés
Elérhetőségeink


Partnereink

Duna House

Otthon Centrum

FHB Ingatlan Zrt

 
Bemutatkozás
 

A VIN-FAKTOR Kft. az R-Csoport tulajdonában álló, elsősorban ingatlanforgalmazással és ingatlan értékbecsléssel valamint követeléskezeléssel foglalkozó vállalkozás.

A VIN-FAKTOR Kft. 2006-ban azzal a szándékkal jött létre, hogy a csoport portfoliójában lévő ingatlanokat hasznosítsa, értékesítse, valamint a rendelkezésére álló információs és szakmai bázisra alapozva ingatlan értékbecsléseket és szakvéleményeket készítsen, megbízói részére ingatlanokat kutasson fel, ingatlan hasznosítási és befektetési tanácsokat adjon ügyfeleinek.

A VIN-FAKTOR Kft. szakértői, munkavállalói szakmai tevékenységük során pénzintézeteknél, pénzügyi vállalkozásoknál, ingatlanforgalmazó és hasznosító vállalkozásoknál jelentős gyakorlatra és tapasztalatra tettek szert ingatlanok felmérése, értékelése és értékbecslésének elkészítése és természetesen értékesítése terén.

Jelentős nagyságrendű és tőkeerejű pénzügyi és szakmai befektetők, ingatlanvásárlók részére közvetítettünk és közvetítünk ingatlanokat maximális szakmai garanciával.

Munkatársaink rendszeresen készítettek értékbecsléseket bankok, egyéb pénzügyi vállalkozások megbízásából. Ezen értékbecslések alapul szolgálnak, hitelkihelyezésekhez, egyéb pénzügyi szolgáltatások nyújtásához, valamint cégátvilágítások alkalmával vagyon érték megállapításához.

Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek az esetlegesen nehéz pénzügyi helyzetbe került, illetve likviditási problémával küszködő vállalkozások ingatlanainak ellenőrző értékbecsléseinek elkészítésében és az ingatlanok likviditációs értékének korrekt meghatározásában.

Copyright © 2006-2013 VIN-Faktor Zrt.
Készítette: Ankner Péter