Nyitó oldal
Bemutatkozás
Befektetői ajánlatok
Ingatlan ajánlataink
Ingatlan értékbecslések
Követelés kezelés
Elérhetőségeink


Partnereink

Duna House

Otthon Centrum

 
Bemutatkozás
 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a napjainkban kialakult egészségügyi helyzetben, a megelőzés szempontjainak messzemenő szem előtt tartásával, Ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében megkereséseiket írásban fogadjuk, és azokra a rendelkezésünkre álló törvényes határidőn belül ugyanígy adunk választ.
Figyelemmel arra, hogy válaszlevelünk postai úton kézbesítjük, kérjük, hogy hozzánk intézett írásbeli megkereséseiken pontos postai, levelezési címüket tüntessék fel.

Az ügyfélkapcsolat során esetlegesen felmerülő bármely problémájukat a 06 1 429 0033 számon elérhető, rögzített vonalon jelezhetik. Ez esetben kérjük, pontosan adják meg telefonszámukat annak érdekében, hogy ügyintézőnk telefonon felvehesse Önökkel a kapcsolatot.

Együttműködésüket köszönjük!

 

A VIN-FAKTOR Kft. az R-Csoport tulajdonában álló, elsősorban ingatlanforgalmazással és ingatlan értékbecsléssel valamint követeléskezeléssel foglalkozó vállalkozás.

A VIN-FAKTOR Kft. 2006-ban azzal a szándékkal jött létre, hogy a csoport portfoliójában lévő ingatlanokat hasznosítsa, értékesítse, valamint a rendelkezésére álló információs és szakmai bázisra alapozva ingatlan értékbecsléseket és szakvéleményeket készítsen, megbízói részére ingatlanokat kutasson fel, ingatlan hasznosítási és befektetési tanácsokat adjon ügyfeleinek.

A VIN-FAKTOR Kft. szakértői, munkavállalói szakmai tevékenységük során pénzintézeteknél, pénzügyi vállalkozásoknál, ingatlanforgalmazó és hasznosító vállalkozásoknál jelentős gyakorlatra és tapasztalatra tettek szert ingatlanok felmérése, értékelése és értékbecslésének elkészítése és természetesen értékesítése terén.

Jelentős nagyságrendű és tőkeerejű pénzügyi és szakmai befektetők, ingatlanvásárlók részére közvetítettünk és közvetítünk ingatlanokat maximális szakmai garanciával.

Munkatársaink rendszeresen készítettek értékbecsléseket bankok, egyéb pénzügyi vállalkozások megbízásából. Ezen értékbecslések alapul szolgálnak, hitelkihelyezésekhez, egyéb pénzügyi szolgáltatások nyújtásához, valamint cégátvilágítások alkalmával vagyon érték megállapításához.

Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek az esetlegesen nehéz pénzügyi helyzetbe került, illetve likviditási problémával küszködő vállalkozások ingatlanainak ellenőrző értékbecsléseinek elkészítésében és az ingatlanok likviditációs értékének korrekt meghatározásában.

Copyright © 2006-2019 VIN-Faktor Zrt. | Adatvédelem - Adatkezelés
A weboldalt készítette: Ankner Péter